TEHNIČKA ZAŠTITA

NAŠE USLUGE

"Tehnička zaštita podrazumijeva stvaranje tehničkih uvjeta koji sprečavaju protupravne radnje usmjerene prema štićenim osobama i imovini.“
U svrhu zaštite imovine i osoba, pružamo kompletnu uslugu tehničke zaštite. Naš stručni tim će odraditi procijenu ugroženosti objekta i prijedlog njegova štićenja, a zatim izraditi projekt, te Vam pružiti instalaciju i održavanje instaliranog sustava. Od sustava tehničke zaštite nudimo slijedeće:

VIDEONADZOR

Bilo da se radi o štićenju privatnog ili poslovnog prostora, putem videonadzora klijentu omogućavamo stalni vizualni uvid na štićenu lokaciju putem PC-a ili putem smartphone uređaja.

Više

KONTROLA PRISTUPA

Svrha kontrole pristupa je zaštiti pojedine objekte ili prostorije od neovlaštenog ulaza. Kontrola može biti mehanička, elektronska ili kombinirana, a ovisi o stupnju ugroženosti i o tome treba li kontrolirati pješake ili vozila.

Više

VATRODOJAVA

Zaprimanje informacije o požaru u što ranijoj mogućoj fazi je jedan od ključnih elemenata za uspješnu reakciju i svođenja nastale štete na što nižu razinu. Osim materijalne štete, u požarima lako može doći i do ljudskih žrtava.

Više

PROTUPROVALA

Alarmni sustav vrlo često lokalnom singnalizacijom u obliku sirene i bljeskalice djeluje obeshrabrujuće na provalnika, a ljudima u okolini privlači pozornost na štićeno mjesto.

Više

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt