IT Sustavi

NAŠE USLUGE

Fokusiranost na osnovnu djelatnost klijenta, njegove potrebe i poslovne procese, omogućava nam da rješenja i podršku prilagodimo korisniku, a ne obratno. Napredak u poslovanju korisnika osiguravamo prisutnošću od početka kroz dizajniranje rješenja prema realnim potrebama, njegove implementacije, te kroz ugovore o održavanju preuzimamo odgovornost za daljnju funkcionalnost cjelokupnog sustava. U slučaju zatečenih sustava kroz savjetodavne usluge i optimizaciju sustava nastojimo ostvariti najbolju vrijednost za svakog korisnika.

TELEKOMUNIKACIJE

Telekomunikacijske i informatičke tehnologije su u današnje doba relativno povezan pojam. Posljednjih godina klasična telekomunikacijska rješenja se lagano, ali sigurno zamjenjuju isplativijim i pristupačnijim rješenjima baziranim na VOIP tehnologijama.

Više

SERVERSKA I PC RJEŠENJA

Naš tim informatičkih stručnjaka zadužen je za kvalitetno i efikasno otklanjanje poteškoća kako na serverima tako i na radnim stanicama te pratećoj periferiji. Počevši od osnovnih hardverskih grešaka preko nadogradnje postojeće opreme.

Više

MREŽNE TEHNOLOGIJE

U doba suvremenih komunikacijskih tehnologija, podatkovne komunikacije predstavljaju osnovnu platformu za pružanje raznovrsnih mrežnih usluga povezivanja, te aplikacija i procesa potrebnih za realizaciju sigurnog i pouzdanog poslovanja.

Više

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt